L’Associació de Tècnics i Tècniques d’Educació de l’Àmbit Local (Tékhne) y l´àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona han decidit ajornar el 32è Fòrum Local d’Educació (Professionals en xarxa: ecosistemes educatius locals), com una de les mesures preventives que s’estan prenent de manera global per frenar l’expansió del Coronavirus, COVID-19.  

L’esdeveniment estava previst per al dia 24 de març, encara que actualment la data es troba pendent de reprogramació.

L’objectiu del Fòrum és debatre sobre el mode d’articulació del treball en xarxa en l’àmbit de l’educació d’acord als nous paradigmes educatius. Una reflexió que es farà de manera conjunta, implicant diferents professionals i agents del territori, de l’educació social, de les direccions de centres, de les intervencions educatives, de la salut, esports, cultura, joventut, infància, inspecció educativa, serveis educatius, voluntariat, entitats i moviments socials, etcètera.

Trobaràs més informació de l´esdeveniment al següent link:

Més informació