El debat “Aprenent per projectes: estratègies i programes que funcionen”  està organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte Què Funciona en Educació. Serà presentat per Marc Balaguer, Director d’Ivàlua, i moderat per Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill.      

  • Data: 12/12/2019
  • Hora: 17:30 h
  • Lloc: La Sala – Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona)

La finalitat del debat és donar resposta a las interrogants: En quina mesura funciona l’aprenentatge basat en projectes? Quines són les característiques dels programes amb més impacte? Per a qui són més efectius aquests programes? És recomanable estendre aquesta pràctica educativa a Catalunya?

Els expositors serán:

  • Marc Lafuente (investigador a l’Escola Politècnica Federal de Lausana), qui presentarà una revisió d’evidències sobre els impactes que diferents models i programes de treball per projectes sobre els resultats educatius de l’alumnat.
  • Sergi del Moral (Cap d’estudis de l’Institut-escola Les Vinyes), qui presentarà les claus per aterrar aquestes evidències i àmbits de millora al nostre context. 
  • Núria Borràs (Escola Riera de Ribes), Elena Ferro (Institut Martí Pous),  César Coll (Catedràtic de Psicologia de la UB) i una persona representant del Departament d’Educació. Participaran en una taula rodona

Més informació