L’Aliança Educació 360 organitza la Jornada Anual “Generem connexions 360 per l’equitat educativa a les Terres de l’Ebre”. L’objectiu és oferir un espai online de retrobament que permeti apropar bones pràctiques i difondre metodologies que permetin generar més connexions al territori en busca d’oportunitats educatives en benefici de l’equitat. Aquesta jornada pretén impulsar un espai de reflexió sobre el futur de l’educació a les Terres de l’Ebre, basat amb la diversitat d’agents implicats dins l’Educació 360. Per aquest motiu, es generaran diferents espais de diàleg per debatre sobre la necessitat de l’Educació 360 com a motor de canvi social, dels beneficis i impacte que pot tenir sobre els infants i joves.

La jornada es celebrarà el proper dissabte 17 d’octubre de 10 a 12 hores.

Podràs trobar més informació sobre l’esdeveniment en el següent enllaç:

https://www.educacio360.cat/generem-connexions-360-lequitat-educativa-terres-lebre-participa-hi/