Aquest seminari web es organitzat per la Fundació Jaume Bofill i busca promoure el benestar dels equips docents per garantir la continuïtat d’un projecte educatiu en condicions límit a causa del tancament forçat dels centres educatius. El diàleg busca respondre les següents preguntes: Com acompanyar als equips docents des del lideratge dels centres? Com sostenir aquest lideratge donada la incertesa del context? Quines oportunitats de transformació estem ja detectant?

En aquest diàleg obert participarán tres líders de centres educatius: Carlos Blanch, Director de l’Escola La Mercè de Tortosa; Coral Regí, Directora de l’Escola Virolai de Barcelona; Xavier López, Director de l’Escola Octavio Paz de Barcelona.

La activitat se llevará a cabo el 09 de juny de 2020 des de les 18:00h fins a les 19:00h. L’activitat es durà a terme a través de zoom.

Podràs trobar més informació sobre el seminari en el següent link:

https://www.fbofill.cat/agenda/com-liderar-la-tornada-lescola