Learning ML posa a l’abast de tota la comunitat docent una eina per la pràctica del pensament computacional de programari que treballa IA, fet que permet debatre des d’una mirada crítica i esperançadora l’ús de la IA en la vida dels infants i joves.

L’eina és accessible, gratuïta i sense registre d’usuari, fet que facilita la tasca per generar infants i joves preparats i competents, i respon a una voluntat clara de dissenyar eines pensades per fer-se servir en entorns educatius que siguin segures, transparents i, al mateix temps, eficaces tècnicament.

El projecte, addicionalment, permet consultar una sèrie de recursos i pràctiques d’aula fetes per docents de tot el món sobre la introducció de la IA i l’ús de Learning ML en entorns educatius, com a programari per l’ensenyament de pensament computacional.