Us heu fixat mai en la quantitat d’aprenentatges que els infants fan en el seu dia a dia i que ningú reconeix? Tothom sap que nenes i nens aprenen més enllà de l’escola en molts espais i temps diversos als estrictament acadèmics: jugant a les places, gaudint d’una obra de teatre, participant a un casal d’estiu, construint i enlairant un estel, escoltant una actuació musical… però com a societat poques vegades donem valor a aquests aprenentatges “invisibles”, ni posem a l’abast de tots els infants l’accés a aquestes experiències educatives.

El Passaport Edunauta, un projecte perquè els infants de 3 a 12 anys del teu municipi o territori puguin explorar i gaudir de les activitats educatives que ofereix el seu entorn, a través de 3 estratègies clau basades en l’Educació 360. Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill juntament amb la Cooperativa +Educació.

Les presentacions de el video són realitzades per: Helen O’Donnell, Oriol Roca, Oriol Nicolau, Mireia Mas i Oriol Ripoll.

Més informació