El III International Congress: Humanities and Knowledge (ICON-huma 2024) [III Congrés Internacional: Humanitats i Coneixement] naix com a àgora en la qual reflexionar, analitzar, exposar, debatre i compartir temes d’interés sobre l’Educació vinculada a qualsevol de les branques del coneixement.

El format de presentació d’aportacions serà virtual. Només seran presencials algunes sessions plenàries de conferenciants convidats, a les quals els participants podran assistir de manera voluntària.

L’abreviatura ICON correspon, en anglés, a International i CONgress; també la seua traducció a l’espanyol, al que sumem Coneixement.  A això s’afig huma, d’Humanitats.

D’acord a aquest Congrés s’ha celebrat el III  International Congress: Education and Knowledge.

Es tracta de Congressos paral·lels. En tots dos, des de la investigació, tant empírica com teòrica, es pretén contribuir a la construcció del coneixement entre els/les participants provinents dels respectius països.

En definitiva, en ICON es pretén realitzar una aportació al coneixement col·lectiu de la nostra societat.

ICON-huma 2024 està dirigit a acadèmics, investigadors i professionals vinculats a l’àmbit, no sols de les Humanitats, sinó de qualsevol context (educatiu, social, cultural, tècnic, etc.), així com al públic en general interessat en el tema.

+ informació