Projecte Èxit-Fundació Marianao (Sant Boi de Llobregat)

//Projecte Èxit-Fundació Marianao (Sant Boi de Llobregat)

En aquest document podreu trobar una Experiència d’Oportunitat Educativa que recull i sistematitza la realitat d’Educació 360,  Educació a temps complet, útil per a tothom que vulgui promoure iniciatives similars al seu àmbit i territori.

El Projecte Èxit-Fundació Marianao, a la localitat de Sant Boi de Llobregat a Catalunya, inclou la col·laboració de diverses entitats socials. El projecte posa el focus en prevenir el fracàs escolar dels adolescents de 12 a 16 anys dels barris Marianao i Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, per tal que puguin acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. Per aconseguir-ho ofereix a joves amb dificultats d’aprenentatge un espai de reforç escolar en horari no lectiu amb l’acompanyament socioeducatiu d’un educador/a.

Descàrrega el PDF