En el marc dels programes d’innovació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya s’ha obert la convocatòria Magnet per al curs 2020-21. El programa Magnet promou l’aliança d’un centre educatiu amb una institució de referència en un camp del coneixement específic. Aquesta aliança ha de permetre el desenvolupament d’un projecte educatiu innovador i de qualitat, i que es converteixi en referència en el territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.  El programa s’adreça als centres públics amb una composició social desequilibrada respecte al territori de referència, i que compten amb un equip docent compromès amb el canvi i amb motivació per desenvolupar projectes d’innovació.

El programa està impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB amb la col·laboració dels Ajuntaments.

La data de presentació de candidatures esta pendent de publicació per l’entrada de l’estat d’alarma a causa del COVID-19, però mentre, podeu consultar les bases de participació del Programa Magnet en aquest enllaç:

Més informació aquí