Jornada Anual “L’Educació avança en clau 360” de les Comarques Gironines

//Jornada Anual “L’Educació avança en clau 360” de les Comarques Gironines

El proper 6 d’abril es realitzarà la Jornada “L’Educació avança en clau 360”, l’objectiu és fer un balanç de la feina feta durant l’últim any a les comarques de Girona, parlar sobre els objectius del 2018 i exposar tants experiències, com bones pràctiques d’Educació 360, tant de les comarques de Girona, com d’altres llocs de Catalunya.

Es comptarà amb la participació de la cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill, Mireia Mas, que aprofundirà en l’Educació 360 com un ecosistema que connectes aprenentatges, temps, agents i espais educatius.

Pel que fa a les experiències, els assistents podran optar assistir a l’exposició i debat de dues de les cinc ponències que estaran presents durant la jornada. Cada experiència aprofundeix un tema concret i pot estar impulsada per una escola, una entitat o una administració local.

Els temes a tractar seran els següents:

  • L’escola arrelada a l’entorn: un treball en xarxa de tota la tribu.
  • Xarxa d’escoles per l’equitat.
  • Esfera Jove: Una experiència de participació juvenil des del centre a la comunitat.
  • Lluçanès territori educador.
  • Programa Nexes: aliances de proximitat, a la zona nord de Sabadell.

Més informació i inscripció